AMPA EL TURO
AMPA EL TURO 
ESTATUTS.pdf
Documento Adobe Acrobat [159.4 KB]

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.


Denominació social:

Ampa El Turo


Nombre d'identificació fiscal:

NIF G-08897829


Domicilio social:

CAMÍ DE CA BADELL sn

08415 Bigues i Riells


Correu electrònic:

ampaceipturo@gmail.com


Telèfon:

670555101

 

Estat de la Unió Europea o de l'àmbit econòmic europeu on va ser concedida aquesta titulació:

Associació sense ànim de lucre


Preus i condicions:

30€ per familia a l´any

Per poder fer ús de totes les activitats oferides i gestionades per l'AMPA, les famílies hauran de ser sòcies. Tanmateix per poder gaudir dels descomptes a l'hora dels preus de menjador, activitats escolars i culturals, excursions, etc., les famílies hauran de ser sòcies.
Per rebre informació i/o atenció personalitzada, les famílies hauran de ser sòcies.

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa Ampa El Turo amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris.A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.


El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre Ampa El Turo i l'usuari.


L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.


El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.